Livestream

Az utóbbi években jelentősen felértékelődött a közösségi média szerepe. Érzékelve ezt,

a Graphedia csapata elindította Facebookon és YouTube-on a versenyek élő képi közvetítését.

Az élő rádióadás mellett, azzal kombinálva livestreammel is jelentkezünk az Országos Rallye Bajnokság összes futamáról.

 

N

Minőségi felvétel

Egy-egy kiválasztott gyorsasági szakasz látványos részein helyezünk el profi operatőrök által kezelt profi kamerákat. A teljes technikai háttér professzionális „broadcast” minőségű. A livestream nem marad el egy TV közvetítés minőségétől.

N

Infografika

Élőben jelenítjük meg az épp képernyőn lévő versenyző aktuális időeredményét, folyamatosan mutatjuk az adott gyorsasági szakaszon lévő versenyzőket egy futó sávban, összesített eredményeket adunk táblázatos formában… Mindezt minőségi, trendi grafikai megoldásokkal.

N

Kép a képben

A PiP (kép a képben) adta lehetőségeknek köszönhetően a pályán lévő izgalmas akciók mellett az interjút is képben tudjuk adni így tényleg senkiről és semmiről nem maradhatnak le nézőink.

N

Fedélzeti kamerák

A versenyek prológjain élő fedélzeti kamerákat is használunk. Igazán lebilincselő nézői élményt ad a versenyző szemszögéből követni a versenyt, hallgatva a belső kommunikációt.

N

Visszajátszás

Az összes bejövő kameraképet rögzítjük a közvetítőkocsiban így a látványos eseményekről visszajátszást is készítünk, amit az élő adás keretein belül játszunk be. Nem marad ki érdekes momentum akkor sem, ha épp nem az a kamera volt adásban.

N

Visszanézhető

Nálunk senki nem marad le semmiről, hiszen a livestream már az élő adás közben is megállítható és tetszőlegesen visszatekerhető. A livestream lezárását követően az adásaink fennmaradnak a Facebook oldalunkon és a YouTube csatornánkon így bármikor visszanézhetők.

N

Közösség

 A Facebook oldalunkon adás közben igazán pezsgő a közösségi élet. Rengeteg hozzászólás jelenik meg folyamatosan. Ezt a felületet is használjuk közérdekű információk közlésére vagy kérdések megválaszolására. Sokan egyfajta hírügynökségnek, információs központnak tekintenek bennünket. Igyekszünk minden érdeklődést gyorsan, hitelesen megválaszolni.

N

Versenybiztonság

Csapatunk nagy figyelemmel követi a versenyt, hogy mindig hiteles és friss hírrel szolgálhassunk hallgatóink és nézőink számára. A friss időeredmények és interjúk mellett rendszeresen beszámolunk az aktuális versenyigazgatói döntésekről így a gyorsasági szakaszok indulásáról, megállításáról vagy törléséről. A verseny biztonságos követéséhez elengedhetetlenek ezek az információk.

Villáminterjúk

Műsorvezetőnk villáminterjút készít az érkező versenyzőpárossal csakúgy, mint rádiós riportereink a többi gyorsasági szakasz végén.

A gyorsasági szakaszok történéseivel párhuzamosan a szervízparkban is folyamatosan izgalmas események történnek.

Két fős ministábunk igyekszik minél több versenyzőt megkeresni, hogy Facebook Live nézőink ide is benézhessenek.

A gyorsasági szakaszok végén készült adrenalinnal dúsított villámriportokkal szemben itt kicsit mélyebb, részletesebb elemzések születnek. A szervizcsapatok munkája is itt mutatható meg, ami gyakran vetekszik a legizgalmasabb pályaképekkel. A szervizparkban rengeteg „story” kerül elő az aktuális versenyről, de itt kaphatók el érdekes emberek, csapatvezetők, régi pilóták, nagy öregek…

Rádió

Folyamatos tájékoztatás a verseny első pillanatától egészen az utolsó autó célba érkezéséig. Műsorvezetőnk és riportereink beszámolnak a verseny alakulásáról, az aktuális időeredményekről, büntetésekről, helyezésekről és versenyigazgatói döntésekről. Köszönhetően a beírókban készített villámriportoknak hallgatóink elsőkézből értesülhetnek a versenyzők véleményeiről és a gyorsaságin szerzett tapasztalatairól. A rádió a lehető leghamarabb értesül valamennyi versenybiztonsági információról amit hitelesítést követően azonnal közzéteszünk. A rendezvénybiztosítás szempontjából is hatékony eszköz ez a szolgáltatás. A nézők biztonságát jelentősen növeli a gyors, hiteles tájékoztatás.

 

A rádió FM adása lefedi a verseny teljes területét, így a hallgatók – legyenek bármelyik gyorsaságin is – követni tudják az összes szakasz történéseit. Azonnal értesülnek a legfrissebb időeredményekről bármilyen digitális platform használata nélkül.

Ha mégis írásban akarják követni a nyilatkozatokat, arra is van lehetőség, mert a riportok írásban is megjelennek. 

A verseny régiójában FM-en is fogható rádió mellett webrádió szolgáltatásunk bárhol, bárki számára elérhető,

így a világ bár- mely pontján részesei lehetünk az élő közvetítés utánozhatatlan izgalmainak.

Led kivetítő

A versenyek központi részein – mint a szervizpark, prológ, kör- gyors vagy kiemelten látványos szakasz – rengeteg néző van jelen. Az ő kiszolgálásukra remek eszköz a LED kivetítő. Nagyméretű, nagy fényerejű kültéri LED falainkra saját streamünket adjuk. Ugyanúgy megjelennek tehát az akciójelenetek, villáminterjúk, időeredmények.

A LED fal ma már nélkülözhetetlen, központi eszköze egy magas színvonalú rendezvénynek. 

Például a szervizparkban telepített kivetítőn az ott nézelődő közönség vagy ráérő idejükben a csapatok is élőben követhetik a gyorsasági szakaszon folyó eseményeket. 

LED falaink teljes körű logisztikáját és üzemeltetését biztosítjuk.